Ce presupune amenajarea unui loc de veci?

Ce presupune amenajarea unui loc de veci?

intretinere amenajare morminteMormantul unei persoane apropiate care nu se mai afla printre noi este locul unde mergem de obicei sa ne reculegem, atunci cand dorul ne apasa prea tare si lipsa persoane ne copleseste.

Putem pastra vie amintirea unei persoane prin amenajarea si intretinerea locului de veci, prin realizarea unui monument funerar demn, prin curatarea zonelor din jurul mormantului, plantarea florilor si aprinderea lumanarilor atunci cand vizitam mormantul.

Este o datorie morala pe care o avem fata de persoana decedata si o modalitate de a ne arata regretul vesnic ca a plecat prea repede de langa noi.

Din pacate, multe persoane nu au suficient timp sau se afla la o distanta prea mare pentru a se ocupa de amenajarea locului de veci si de intretinerea lui periodica.

Asa au aparut firmele care se ocupa de amenajari locuri de veci, in conformitate cu dorintele si cerintele clientilor, care pastreaza mormintele curate si aduc liniste in sufletele celor care nu pot ajunge atat de des la cimitir.