Construirea monumentelor funerare

Construirea monumentelor funerare

monumente funerare granit Realizarea monumentelor funerare se realizeaza, de obicei din granit, care este mai folosit de ocicei decat marmura. Principalul factor este concentratia de minereu de cuart, feldspat, mica si amfibol. O cantitate diferita de aceste minerale are ca rezultat granit de diferite stiluri sau culori. In plus, viteza de racire si intarire a granitului determina, de asemenea, duritatea acestuia.

Blocurile din cariera naturale sunt mult prea mari si aspre pentru a putea fi modelate de catre constructorul de monumente funerare. Initial, granitul se taie la o instalatie de producie, cu un fierastrau rotative cu diamant. Ulterior, placile ce reies din taiere sunt duse pentru a fi lustruite de catre o masina de lustruit ce da o stralucire aparte monumentelor funerare. Dupa aceea,aceste placi de granit sunt taiate iin bucati mai mici pentru a fi prelucrate ulterior de mestesugarii de monumente funerare.

Fiind taiat si lustruit, granitul este gata pentru a fi proiectat, sculptat de catre constructorul de monumente funerare, ce face ca acesta sa fie perfect prelucrat. Desenele de pe monumentele funerare trebuie sa fie clare, fara defecte, pentru ca rezultatul final sa fie o amintire draga a persoanei iubite.In functie de preferintele fiecaruia, pe acest monument pot fi applicate texte sau finisaje, oferindu-i acestuia un aspect unicat. Dupa toate acestea, lucrarea funerara este gata, fiind pentru ultima oara curatit si lustruit pentru a putea fi dus la cimitir.

Avand sarcina de a alege piatra funerara si inscriptia ce sta la baza ei, sfatul nostrum este sa nu te grabesti, sa alegi cu intelepciune firma potrivita pentru a crea acest monument funerar, in functie de bugetul si preferintele tale. Poti lua in considerare un citat reprezentativ pentru persoana draga ce a decedat, sau o strofa dintr-o poezie preferata, ca la final, rezultatul sa ilustreze dragostea si recunostiinta pentru persoana trecuta in nefiinta.

Preferabil ar fi sa treaca putin timp de la deces inainte de a alege monumental funerar, deoarece suferinta provocata trebuie sa nu afecteze cu nimic luarea deciziei acestei lucrari funerare. Poti desemna un alt membru al familiei care sa se ocupe de acest lucru, in functie de preferintele tale, sau te poti consulta cu firma de monumente funerare pentru a vedea un catalog cu produsele facute pana in prezent si pentru a-i cere sfaturi.