Despre coroanele funerare

Despre coroanele funerare

coroana funeraraPersoana decedata poate fi omagiata, in cadrul ceremoniei funerare, prin depunerea de buchete funerare, coroane funerare si jerbe. Buchetele funerare pot fi alcatuite din crizanteme, garoafe sau iris (de culoara alba sau violet), alaturi de frunze de palmier sau feriga. Coroanele funerare se realizeaza pe o structura impletita din ramuri de brad si poate fi alcatuita din garoafe, trandafiri, crizanteme, gerbera, orhidee olandeza. Culoarea potrivita in asemenea situatii poate fi alba, roz, galbena, rosu, visiniu sau violet.Jerbele de flori se realizeaza , de obicei, din crizanteme, gerbera sau garoafe, iar numarul mediu de flori folosit este 24.

Textul cara va fi scris pe jerba sau pe coroanele funerare poate fi :” Te vom purta mereu in suflet “; “ Vei ramane vesnic in amintirea noastra” , “Nu te vom uita niciodata” , “Cu sufletul indurerat”, “Un pios omagiu” , “Un ultim omagiu“ , “Sincere regret” ,  “Sincere condoleante” , “ Regrete eterne ” , “Cu nespusa durere “ sau puteti sugera dumneavostra un mesaj.Coroanele funerare reprezinta modul nostru de a ne lua ramas bun de persoana decedata, intr-un mod reprezentativ, prin exprimarea sentimentelor in functie de mesajul scris pe acestea.

Se pot realiza aranjamente florale si in forma de cruce, cu garoafe albe , rosii sau roz, crizanteme sau frezii albe.

In acest moment dificil, cel putin puteti face alegerea unor coroane funerare atent pregatite, prin care dispuneti si prezentati condoleantele intr-un mod usor pentru tine si la indemana. Alegeti din gama partenerilor nostri, atent selectata, de flori funerare clasice, frumoase si anuntati-ne daca va putem asista si in procesul de livrare. Alegerea de coroane funerare potrivite pentru o inmormantare este adesea dictata de relatia avuta cu decedatul. Partenerii nostri va ofera o perspectiva bine documentata si o indrumare adecvata pentru a va ajuta sa alegeti elementul corect pentru aceasta ocazie.