Felinarele la locul de veci

Felinarele la locul de veci

felinar mormantIn momentul in care decizi sa amenajezi un loc de veci, trebuie sa te gandesti la toate elementele care se vor regasi integrate in monumentul funerar. Spre exemplu, unele persoane opteaza pentru integrarea unor vaze pe ambele parti ale monumentului pentru a pune acolo florile proaspete ori de cate ori vor vizita mormantul persoanei pe care au pierdut-o, altii vor ca la mormant sa existe felinare, pentru ca cei care au parasit aceasta lume sa se bucure mereu de lumina.

Intalnim din ce in ce in mai multe felinare la locurile de veci, nu doar din motive ce tin mai mult de traditiile si obiceiurile religioase, ci si din motive practice. Daca vrei sa mergi sa te reculegi la mormantul persoanei dragi seara, existenta acestor felinare care lumineaza calea spre mormant si zona locului de veci s-ar putea sa iti aduca putina liniste.

Indiferent daca iti amenajezi propriul loc de veci sau al unei rude apropiate, ar trebui sa iei in considerare amplasarea acestor felinare la mormant, separat, sau integrate in monumentul funerar.