Intretinerea mormantului – o datorie morala a rudelor

Intretinerea mormantului – o datorie morala a rudelor

ingrijire morminteOdata cu decesul unei persoane dragi, ne gandim cum putem sa ii pastram vie amintirea cat mai mult timp. Una dintre cele mai bune modalitati este intretinerea mormantului. In acest fel, toti vor sti ca persoana pe care ai pierdut-o nu a fost uitata si este vizitata des, chiar daca acum se intampla acest lucru intr-un cimitir, in fata unui mormant.

Cand vorbim de lucrari de intretinere morminte, ne referim la pastrarea curateniei la mormant si in zonele din apropiere, la plantarea florilor preferate ale persoanei decedate, la ingrijirea crucii sau a monumentului funerar si la aprinderea lumanarilor care semnifica lumina pe lumea cealalta.

Exista pe piata multe firme ce ofera servicii de intretinere morminte pentru cei care nu pot ajunge atat de des la cimitir, dar nu vor sa pastreze amintirea vie a celor mai dragi persoane din viata lor care s-au stins. Daca si tu esti in aceasta categorie, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o firma serioasa cu care sa discuti cerintele tale.