Lucrari Granit-Marmura Arad

Monumente Funerare Arad - Pecica

Lucrari Granit-Marmura Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Lucrari Granit-Marmura Arad: Monumente Funerare Arad - Pecica.

monumente-funerare-arad-pecica

Program
Luni-Sambata: 09:00-18:00

Despre Noi

monumente funerare marmura granit arad pecica

Monumente Funerare Ovidiu va ofera o gama completa de lucrari funerare, de la monumente funerare din marmura si granit, fotoceramica funerara care se aplica pe monument, cadre morminte din granit sau marmura, cruci din granit si marmura, litere si decoratiuni de bronz care pot da o nota deosebita lucrarii finale, statuete si vaze din rasina si alabastru utile pentru decorarea locului de veci, pana la servicii de scriere a monumentului funerar si montajul tuturor accesoriilor.

lucrari funerare marmura granit arad

Monumentul comemorativ este destinat aducerii aminte, are rolul de a pastra in amintirea noastra evenimente trecute de o importanta deosebita sau oameni dragi, oameni care au avut si care, desi nu mai sunt prezenti printre noi, au o insemnatate foarte mare pentru noi.

Cu ajutorul tehnologiei moderne realizam gravuri personalizate conform cerintelor dumneavoastra.

Un monument funerar realizat din granit este cel mai durabil monument existent la ora actuala. Ceea ce deosebeste monumentele funerare din granit de cele din marmura este tocmai rezistenta de care acestea dau dovada impotriva trecerii timpului si a elementelor naturii. Prin urmare, inscriptionarea de pe monument va continua sa ramana clara, fiind foarte putin probabila distrugerea acesteia.

Servicii si Produse

MONUMENTE FUNERARE MARMURA SI GRANIT

  • EXECUTAM MONUMENTE FUNERARE, BORDURI, CAVOURI, CAPACE
  • PLACARI DIN DIFERITE MATERIALE PRECUM
  • CURATAT CRUCI, BORDURI, CAPACE
  • FOTO-CERAMICA COLOR / ALB-NEGRU
  • SCULPTURI FUNERARE
  • FOTO-GRAVURA
  • MONTAJ

REALIZAM LUCRARI FUNERARE ORIUNDE IN TARA!