Monumente Funerare Sibiu

Monumente Funerare Granit Mozaic Sibiu - Monumente Munteanu

Monumente Funerare Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Monumente Funerare Sibiu: Monumente Funerare Granit Mozaic Sibiu - Monumente Munteanu .

monumente granit mozaic sibiu

Program
Luni-Sambata: 08:00-19:00

CALITATE si PROFESIONALISM!

Despre Noi

Funerare Munteanu va ofera o gama completa de lucrari funerare, de la monumente funerare din marmura si granit, fotoceramica funerara care se aplica pe monument, cadre morminte din granit sau mozaic, cruci din granit si mozaic, litere si decoratiuni de bronz care pot da o nota deosebita lucrarii finale, statuete si vaze din rasina si alabastru utile pentru decorarea locului de veci, pana la servicii de scriere a monumentului funerar si montajul tuturor accesoriilor.

Executam la comanda monumente funerare si constructii din granit si marmura diverse modele si marimi la cele mai bune preturi. Realizam monumente funerare la cererea, clientul are la dispozitie catalog de unde isi poate alege modelul preferat dar si dupa poze cu modele aduse de dumneavoastra. Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a arata profesionalism, experienta si grija pentru rezultatul final.

Monumente Funerare - Cruci Granit

Monumente Funerare - Cruci Granit sibiu

Suntem de parere ca o constructie funerara trebuie planificata si elaborata cu mare atentie, fara graba si ezitare deoarece aceasta trebuie sa dainuiasca peste timp si sa fie o oglinda a persoanelor in cinstea carora a fost realizata. Pentru orice solicitari si informatii echipa noastra va sta la dispozitie.

Monumente Funerare - Cruci Mozaic

Monumente Funerare - Cruci Mozaic sibiumonumente funerare sibiu

Servicii

Monumente MUNTEANU executa o gama variata de monumente funerare din mozaic, marmura si granit gri deschis, gri inchis oliv bordo, blue aurora, paradisio, maro, negru, castaniu, pearl flower

  • Cruci, capace mormant, cavouri/cadre, inscriptionari litere, gravare epitafe
  • Ingerasi piatra-mozaic, vaze, felinare, statuete gips, jardiniere
  • Accesorii monumente funerare
  • Executam si lucrari de intretinere si reparatii-curatare monumente funerare
  • Daca aveti nevoie de ajutor in alegerea unui model sau luarea unei decizii va rugam sa ne contactati prin email sau ne sunati
  • Transportul si montajul incuse in pret